Menu

Aanmelden

Om u een goed beeld te kunnen geven van onze school organiseren wij rondleidingen op de verschillende Vliegers voor ouders die zich aan het oriënteren zijn op het kiezen van een basisschool voor hun (kind)eren. In het schema hieronder ziet u wanneer en op welke locatie er een rondleiding is. U kunt zich hiervoor aanmelden door onderstaand aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en als bijlage te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht uw voorkeur onverhoopt volgeboekt zijn, dan ontvangt u van ons een tegenvoorstel. Is er wel ruimte op de dag van uw voorkeur, dan heten we u van harte welkom en ontvangt u van ons schriftelijke bevestiging, inclusief een digitale schoolgids en alvast ons aanmeldingsformulier basisschool.

Met het oog op kosten- en milieubesparing sturen wij u deze bestanden het liefst digitaal toe. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u dit in uw mail aangeven.

Rondleidingsdata voor nieuwe ouders schooljaar 2018-2019:

Donderdag 20 juni 2019

09.00 uur

Ingelandhof 1, 8043 EC te Zwolle

Alle rondleidingen beginnen om 09.00 uur en duren ongeveer een uur mede afhankelijk van de groepsgrootte. Tijdens alle rondleidingen wordt het verhaal ten aanzien van beleid en visie besproken.

Rondleiding op KBS De VliegerOm u een goed beeld te kunnen geven van onze school organiseren wij rondleidingen.

Lees meer