Menu

Aanmelden

Om u een goed beeld te kunnen geven van onze school organiseren wij sinds de corona periode individuele rondleidingen voor ouders die zich aan het oriënteren zijn op het kiezen van een basisschool voor hun (kind)eren.  U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.graag met vermelding van uw telefoonnummer.

Tijdens de rondleiding wordt u daar waar mogelijk ontvangen door de leerlingen van de leerlingenraad en Ina Brandenburg. De rondleiding zal ongeveer een uur duren. Mocht u uw zoon/dochter mee willen nemen dan is die van harte welkom.

Wanneer u beslist om uw zoon of dochter aan te melden bij KBS De VLieger 3 dan kan dat vanaf zijn/haar 3e verjaardag. Als uw kind nog 3 jaar moet worden dan kunt u een vooraanmelding doen.

Stappen voor aanmelding:

  • Individuele rondleiding
  • Intake gesprek met intern begeleider
  • Aanmeldformulier invullen.

Met het oog op kosten- en milieubesparing sturen wij u deze bestanden het liefst digitaal toe. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u dit in uw mail aangeven.

 

Rondleiding op KBS De VliegerOm u een goed beeld te kunnen geven van onze school organiseren wij rondleidingen.

Lees meer