Menu

Oudercommissie

Graag stellen wij, leden van de Oudercommissie van De Vlieger 3, ons aan u voor:

Schooljaar 2020-2021

Danielle (voorzitter)

 

Tonnie (voorzitter)

Ryan (groep 6)

Robin (groep 3)

 

Sef (groep 6)

Tex (groep 1/2)

Dieudonné (penningmeester)

Yannick (groep 5/6)

Dyonne (groep 3)

Nicole (secretaris)

Sam (groep 7)

Annemieke

Indy (groep 7)

Lotus (groep 4/5)

Gigi (groep 3)

Léontiene

Maureen (groep 8)

Daniëlle

 

Myrthe (groep 8)

Rinske (groep 6)

Floor (groep 4)

Marije

Sanne (groep 7)

Luiz

Daniel (groep 8)

Isabel (groep 5/6)

Solveg

Sven (groep 7)

Raymond

Tess (groep 1/2)

Olaf

Jonas (groep 5/6)
Daniella

Lenn )groep 6)

Jill (groep 4)

Saskia

Aditya (groep 1/2)
Judith

Ayla (groep 5/6)

Boaz (groep 1/2)

Chantal

Thomas (groep 6)

Helena

Lotte (groep 4)

 

Mocht u graag een gezicht bij de naam willen zien, dan kunt u op school onze foto's zien hangen, rechts van het informatiebord bij de hoofdingang.

Wat doet de oudercommissie:

De oudercommissie (OC) van De Vlieger 3 bestaat uit een groot aantal betrokken en enthousiaste ouders die graag alle kinderen van De Vlieger onvergetelijke feesten wil laten beleven. Een stukje ontspanning naast het werken en leren in de klas. Ontwikkelen met plezier! Jaarlijks verzorgt de OC de organisatie van verschillende activiteiten. Samen met het team van leerkrachten maken we een mooi feest van Sint, Kerst, Carnaval, Pasen, de Kinderboekenweek, schoolreisje, eind- en/of kleuterfeest en de Avond4daagse. Uiteraard kunnen we dit allemaal niet alleen en vragen we af en toe de hulp van alle ouders om ervoor te zorgen dat de kinderen in een mooi versierde school binnenkomen, of dat ze netjes bij elkaar blijven lopen tijdens de Avond4daagse.

Voor de organisatie van deze activiteiten is een vrijwillige bijdrage van de ouders gewenst, omdat hier geen vergoeding van het Rijk tegenover staat. Jaarlijks wordt het bedrag per kind vastgesteld en ook dit jaar is dit bedrag €40,- per kind. Dit bedrag wordt geïncasseerd van de rekening de ouders/verzorgers, hiervoor wordt online een machtiging ingevuld. Het IBAN nummer van de Oudercommissie is: NL42ABNA0477157645 t.n.v. Oudervereniging KBS De Vlieger. Link:  http://tiny.cc/zrckez

Voor vragen zijn we allen aanspreekbaar op het schoolplein en ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op dit mailadres kunt u ook terecht voor het jaarverslag of de resultatenrekening van de oudercommissie. Ons jaarverslag en het jaarrekening zijn via de links op deze pagina te zien.

 

 

Rondleiding op KBS De VliegerOm u een goed beeld te kunnen geven van onze school organiseren wij rondleidingen.

Lees meer